Zakelijk

Een mooi verzorgd boeket zorgt op tal van momenten voor een glimlach, bijvoorbeeld bij een verjaardag, jubileum, ziekte of op secretaressedag. Als u uw medewerker(s) of een zakenrelatie wilt verrassen, zijn wij u graag van dienst. Bloemen doen het bovendien ook geweldig als relatiegeschenk, kerstattentie of eindejaarsgeschenk. We maken er graag iets bijzonders van!

Naast een of enkele bloemdecoraties, kunnen wij ook uw bedrijfspand, feesttent of beursstand aankleden met onze bloemen en planten. Voor iedere gelegenheid werken we vanuit een uniek en op maat gemaakt concept, afgestemd op uw wensen en uw budget. Altijd anders en altijd verrassend. Uw bedrijf is uniek, en de bloemen dus ook.

Bloemenabonnementen

Bloemen zijn een mooie en representatieve blikvanger in uw bedrijf. Bovendien creëren verse, kleurrijke bloemen en planten een prettige (werk-) omgeving voor u, uw medewerkers en gasten.

Met ons bloemenabonnement ontvangt u, op vooraf afgesproken momenten, een seizoensgebonden boeket in een bijpassende vaas, bijvoorbeeld voor op de receptie, in de directiekamer of op de vergadertafel. We maken graag werk van unieke bloemencreaties; opvallend, kleurrijk of juist bijzonder vormgegeven. Natuurlijk zijn de smaak en de stijl van uw bedrijf daarbij leidend.

We leveren de verse bloemen persoonlijk bij u af en nemen het vorige boeket weer mee terug. Ideaal! Zo nemen we u alle zorgen uit handen terwijl u steeds een goede (eerste) indruk maakt met onze mooie, verse bloemen.